Länk till startsidan för Visit Varberg
Fem personer som utför yoga på en brygga vid en sjö.

Yoga

Yogan växer sig allt större i Sverige och inte minst i kurorten Varberg där välmåendet alltid har stått i centrum. Här finns yoga för den som vill ha en avslappnad stund, för den som vill svettas ordentligt och för den som vill vara lite äventyrlig!

Coastal Yoga

En mysig yogastudio på Breareds Torg, bara ett stenkast från Apelviken. Kvalitativa lärare med lång erfarenhet erbjuder olika stilar av yoga såsom yin, hatha, flow, grabbyoga, senioryoga och mjuk yoga. Under sommarmånaderna erbjuder Coastal Yoga utomhusyoga i Carl Larssons Hage vid Subbe Fyr och i Kärleksparken. Mer informatoin på Coastal Yogas facebook Länk till annan webbplats.

Himmel och Jord - Yoga Varberg

På Himmel och Jord kan du landa och känna att du duger som du är. Man behöver alls inte vara vig eller stark för att göra yoga. Genom intelligenta rörelser och rätt andning mjukar du upp stela muskler och skapar bättre energiflöde i kroppen. Läs mer på Himmel och Jords hemsida Länk till annan webbplats.

Raja for You - Yoga Varberg

I studion på Järngatan 2 i Varberg kan du prova på flera olika sorters yoga. Här undervisas det i hathayoga och rajayoga men även andra yogastilar och i klasserna används klossar, band och bolster. äs mer på Raja for You hemsida Länk till annan webbplats.

Yoga Mangalam

Yoga Mangalams kursgård är idylliskt belägen strax söder om Varberg, mitt i fantastiska Åkulla bokskogar. Här kan du gå på kurser och utbildningar i yoga, gongspel och meditation. Det anordnas också vandringsretreats i Åkulla bokskogar där du utan packning, i enkel och vacker terräng, får vandra för att sedan återvända till bastu, yoga meditation och avslappning. Läs mer på Mangalams hemsida Länk till annan webbplats.

Flowinhanna och Bryggyoga

Flowinhanna och Bryggyoga bedriver verksamhet i Träslövsläge. Undervisning med kärlek till rörelse, individanpassat och evidensbaserat med synsätt att det mesta är möjligt för de flesta! Ambitionen är att vidga vyerna för vad yoga kan vara och hur träning kan utföras. Klasserna är fysiska med förhoppning att bygga hållbara och medvetna deltagare både i sin kroppsuppfattning och sinne. Läs mer på Flowinhannas Facebook Länk till annan webbplats.