Länk till startsidan för Visit Varberg
Folk som står vid sidan av en minigolfbana, man ser bara benen på personerna.

Minigolf

I Varberg finns det många minigolfbanor, både äventyrsgolf och vanlig minigolf. Samla ihop familjen eller kompisgänget och utmana er på en runda golf!

Apelvikens minigolf

Inför sommaren 2019 byggde Destination Apelviken en helt ny minigolfbana - en utmaning över 18 hål. Parkmiljön kring banorna har fått ett riktigt lyft med konstgräs runt banorna och sittmöjligheter. Banan är belyst och har lokala landmärken som hinder. Minigolfbanan ligger i anslutning till Restaurang Solviken. Läs mer om Apelvikens minigolf Länk till annan webbplats.

Björkängs minigolfbana

I Träslövsläge finns det två sommaröppna minigolfbanor, en ligger utmed Strandbackavägen och den andra ligger i anslutning till båtklubben vid Träslövsläges småbåtshamn.

Getteröns camping

Minigolfbanan är belägen på campingen och har öppet dagligen under högsäsong för alla som är sugna på att utmana kompisarna eller familjen. Klubbor och bollar hyrs i receptionen.
Läs mer om öppettider och aktiviteter på Getteröns Campings hemsida Länk till annan webbplats.

Gillestugan

Gillestugan är en havsnära 18-håls minigolfbana i Apelviken. Parkering finns för golfkunder.

Kärradals äventyrsgolf

På Kärradals Camping kan du spela en 12-håls äventyrsgolfbana. Klura ut den bästa vägen fram till hål på den kuperade banan, där stenar och andra hinder i banan blir en utmaning! Bollar och klubbor finns att hyra i receptionen.
Läs mer om Kärradal äventyrsgolf Länk till annan webbplats.

Minigolfbanan i Societetsparken

Minigolfbanan i Societsparken anlades redan 1931 och är en av Sveriges äldsta banor, belägen på samma plats sedan starten. Banan har byggts om och utvecklats genom åren och idag består anläggningen av två stycken 18-hålsbanor, varav en är godkänd som tävlingsbana enligt golfförbundet.
Behöver du fylla på med energi eller ta en paus under rundan så finns det glass och kaffe att köpa.

Minigolf i Träslövsläge

I Träslövsläge finns det två sommaröppna minigolfbanor, en ligger utmed Strandbackavägen och den andra ligger i anslutning till båtklubben vid Träslövsläges småbåtshamn.

Äventyrsgolf på Läjets Camping & Resort

Äventyrsgolfen på Läjets Camping är öppen för alla. Hålen spelas på konstgräs med hinder i form av vatten, planteringar, sten och tunnlar och det finns 12 banor av varierande svårighetsgrad.
Läs mer om öppettider och Äventyrsgolfen på Läjets Campings hemsida Länk till annan webbplats.