Surf

Surfing-Sup-Kite

Surfing, kite, vind, våg eller SUP - i Varberg finns alla sorter. Vilken är du sugen på att testa? Här finns något för alla!

Fahlén Surf

Surf, kite, SUP, wind, skate, webshop och butik i Varberg. Här kan du även boka kurser i bland annat SUP, kite och surf.
Läs mer på Fahlénsurf.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Surfers center

Surfers Center i Varberg är mötesplatsen för all surfing och vattensport. Här möts den förväntasfulla nybörjaren och den havssaltrimmade teamridern, båda med samma blick och längtan till havet och stranden. På Surfers Center kan man hyra all utrustning. Här finns surfskolor för våg-, vind- och kitesurfing.
Läs mer på Surfers.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Surfskolan.se

Surfskolan är baserade i Varberg men är både nationellt och internationellt etablerade. Surfskolan kör specialanpassade kurser inom kite, SUP och vågsurfing. Med internationellt erfarna och utbildade instruktörer, som andas och lever för surfingen dygnet runt, kan du känna dig säker på att få uppleva surfing på riktigt.
Läs mer på Surfskolan.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

KITEKALLE

KITEKALLE driver certifierade kiteskolor i Göteborg, Varberg, Halmstad, Ugglarp, Falkenberg, Mellbystrand och på Öland. Hos de här erfarna instruktörerna kan du lära dig surf, kitesurfing, SUP och den lite annorlunda motionsformen SUP Yoga där det verkligen gäller att ha balansen på sin sida.
Läs mer på Kitekalle.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kayakomat

Paddla SUP när du vill! Kayakomat är obemannade stationer där du kan hyra SUP-brädor från en timma. Du bokar och betalar smidigt via deras hemsida och sen är det bara att ge sig ut på havet. Kayakomat finns på Getterön 3:e vik och vid First Camp i Björkäng.
Läs mer på Kayakomat.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Senast ändrad: 2022-10-24