Bild på 3 får.

Öströö Fårfarm

Gårdsbutik med lammdelikatesser, lammskinn och hantverk och ett café med ekologisk prägel, vackert beläget med bokskogen och beteshagar in på knuten.

På Öströö Fårfarm kan man åka på lammsafari - en populär tur för både äldre och yngre. Med traktor och vagn åker man runt i den underbara naturen, passerar genom hagarna och ser de spralliga lammen och de lurviga highland cattle-kossorna.

I gårdens brännvinskällare från 1700-talet serveras både kaffe och mat i en unik miljö. Under sommaren ska man dock passa på att ta en lunch eller fika i Café fårhagen. Mat, dryck och gofika packas i en picknick-korg och sen är det bara att välja ut ett mysigt bord i grönskan och avnjuta måltiden i sällskap av fågelkvitter.

Prestigefyllda White Guide har testat Öströös café och här kan du läsa deras fina ord om smörgåsarna, fikan och ostkakan. Länk till annan webbplats.

Glöm inte ett besök i gårdsbutikerna. Här kan du köpa med dig vackra och välgjorda hantverk av gårdens egna fårskinn, lammskinn och ull. Köttboden - en delikatessbutik mitt på gården som bara den är en upplevelse i sig.

Öströö Fårfarm
Öströö Gård
432 77 Tvååker

E-post: info@ostroofarfarm.com
Telefonnummer: 0340 - 450 36

Senast ändrad: 2022-11-16