Dölj meddelandet
Vi måste alla hjälpas åt att minska smittspridningen av covid-19. Här hittar du de råd och rekommendationer som gäller för besökare.
Läs mer
Choose language
Other:

Cykeluthyrning

Vill du också uppleva stan som en riktig Varbergare? Då ska du självklart cykla! Är det krångligt att ta med din egen cykel till Varberg så kan du enkelt hyra en, för att sedan njuta av stad och natur från cykelsadeln.

Varbergs hyrcykelsystem

I sommar kan du lätt ta dig runt i Varberg på ett hållbart och hälsosamt sätt med Varbergs nya hyrcykeltjänst.

Såklart i cykelstaden Varberg är det cyklar från den lokala cykelfabriken Cykleurope som rullar på gatorna. De är lätta att upptäcka med sina klara färger i turkos och orange. Cykeln hyrs genom systemet Donkey Republic och appen kan laddas ner i både Android och Iphone. Du kan lätt scanna QR-koden nedan för att ladda ner appen.

På utvalda ställen runt om i Varberg finns platser där du kan hämta och lämna din hyrda cykel. Det går alldeles utmärkt att hyra cykeln på ett ställe och lämna tillbaka den på ett annat. Om du hyr en cykel innan den 10 juli får du den första timman gratis. Ladda ner appen och använd kod: SeVarberg

Erlan Cykel och sport

Uthyrning av cyklar per dag eller per vecka, året runt.
Adress: Drottninggatan 25
Telefon: 0340-144 55
Erlan Cykel och Sports webbplats: www.erlan.se Länk till annan webbplats.

Cykelverkstaden No1

Uthyrning av cyklar.
Adress: Snidaregatan 6, Varberg
Telefon: 0340-143 53
Cykelverkstaden No1s webbplats: www.cykelverkstaden.se Länk till annan webbplats.

Rentbike

En digital bokningsplattform för uthyrning av cyklar i Sverige. Online kan du välja cykeltyp och datum då du önskar hyra.
Rentbikes Webbplats: www.rentbike.se Länk till annan webbplats.

Senast ändrad: 2021-06-08