Choose language
Other:

Shopping i Varberg

Flanera mellan små unika butiker och internationella kedjor bara ett stenkast från havet. Här finns allt för en lyckad shoppingrunda och det är aldrig långt till en kopp kaffe.

Galleria Trädgården

Gallerian ligger centralt mellan torget och fästningen och har många godbitar i utbudet. Här har H&M satsat stort med ett generöst utbud av olika koncept där även H&M Home och H&M Beauty flyttat in med sina sortiment. Här finns allt från Haga Hem till Clas Ohlson och Indiska. Dessutom finns Sveriges största parfymeri här inne - Violas. De har förutom butik även behandlingar, make-up, konsultationer och mycket mer.
Läs merlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Centrum

Butikerna runt centrums gator bjuder på en unikt utbud såväl som många av de stora kedjorna. På "skogatan" kan du gå från skoaffär till skoaffär och även hitta Nilson Shoes som härstämmar här ifrån Varberg. Inte långt härifrån hittar du butiker som Wonder, NO 30 och Marina med många kända och något mer exklusiva varumärken. En för vissa kanske gömd pärla är Basement design längre upp på Kungsgatan som är en present- och designbutik med ekologisk inriktning där du kan hitta många unika och även lokala fynd.
När du behöver en paus finns bl. a populära caféer som Mignon, Kassett och Veras för en fika eller lättare bit mat.

Brukstorget

I de unika gamla fabrikslokalerna runt Brukstorget vid Södra Lassabacka kan du bl. a göra ett besök hos Blomsterbaren och njuta av mycket grönt med en trendig touch. Det kan också vara värt att hälsa på hos FGL-store som drivs av Miranda Rebecca och Kristin "Krickelin" Lagerqvist. Här blandar man nordisk kustkänsla med indiska inslag i deras sortiment av kläder och accessoarer. På Brukstorget hittar du också smyckesbutiken Gildhouse, Lekia, Panduro och Team Sportia. Behöver du lunch eller en kopp kaffe när du är här så erbjuder både Bruket och VarbergsVerket något för den hungriga!
Läs merlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Lassabacka

Runt Lassabackarondellen finns det mesta du kan tänkas behöva till hus och hem i butiker som Rusta, EM, Elgiganten, Jysk, Sova, Colorama och många fler.
Bara ett stenkast härifrån vid Lugnetrondellen har fler nyligen etablerat sig. Butiker som Jula, Rugstore och så småningom även Biltema. Här finns även restaurangerna Linnea Basilika och Max.
Läs merlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Senast ändrad: 2018-07-23