Choose language
Other:

Sportlov

Vecka 8 är det sportlov i Varberg och det händer en hel del runt om i staden för alla lediga familjer. Spana in vad just ni ska hitta på!

Blandade aktiviteter i Varbergs kommun för barn och unga

Årets sportlov är snart här och det arrangeras en massa kul aktiviteter i Varbergs kommun för barn och unga i alla åldrar! Vad sägs till exempel om pyjamasparty på bibblan, sportlovs-LAN, robot-workshop på Kulturhuset Komedianten eller en runda golf? Detta och mycket, mycket mer finns att göra under sportlovet.
Läs mer: www.varberg.se/lovlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sportlov på museet

Hallands kulturhistoriska museum har mycket att erbjuda den sportlovsledige. Gå på upptäcksfärd i museet, medeltidspyssla, möt en riddare eller försök klura ut vem Bockstensmannen egentligen var?
Läs mer: www.museumhalland.se/utstallning/sportlov-2020länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Utmana varandra på ett familjeäventyr

På Grönbetet får ni en heldag med roliga lekar som populära Fångarna på Gården, höghöjdsbana och zipline. Ett perfekt familjeäventyr med aktiviteter som inspirerats av livet på bondgården, djur och och natur. Ta med oömma kläder och testa era färdigheter smidighet, styrka, balans, våghalsighet, samarbetsvilja och intelligens.
Läs mer: www.gronbetet.se/familjeaventyr/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Ta med hela familjen på spa

Koppla bort stressen och fyll på energin med ett spabesök i kurorten Varberg. Boka in ett spapaket på hotell, slappna av i varma källor, ät gott och njut under sportlovsveckorna 7 och 8. Under dessa veckor öppnar vi upp för familjer. När du bokar övernattning så har du möjlighet att boka bad dag 2 på ett annat spa till förmånligt pris.
Läs mer: www.visitvarberg.se/varmbadsveckornalänk till annan webbplats

Senast ändrad: 2020-02-12