Choose language
Other:
Julgran

Julmarknader

Låt dig svepas med i julens magi med vackra julsånger, ljusklädda träd och pynt i varje hörn, doften av glögg och pepparkakor och ett och annat julklappsinköp. Här hittar du några av Varbergs alla julmarknader!

Konsthantverkarnas julmarknad i Lottastugan 22 - 24 november

Konsthantverkarna i Varberg har sedvanlig julmarknad med försäljning av konsthantverk. Botanisera bland genuint hantverk och handla en hållbar julklapp. Läs mer.

Röda Korsets stora julmarknad 23 november

Röda Korsets håller stora julmarknad! I år fyndar du bland mängder av fina julsaker och kuriosa som hör julen till, lotterier med fina många vinster. Det bjuds på glögg och pepparkakor!
Alla intäkter går oavkortat till katastrofinsamlingen. Din julhandling räddar liv!Läs mer.

Jul på Gården 23 november

Snart är det Jul på Gården igen! Precis som förra året öppnar man upp för julen under helgen före advent. Mat och dryck, blommor, hantverk och inredning, hälsa och kunskap går hand i hand med umgänge och härliga möten!

Ta med familj, goda vännen eller gänget som du vill göra nåt kul ihop med. Fika, handla, ät lunch, testa öl eller bara njut av att vara lite ledig. I år är en del av marknaden även förlagd inomhus. Läs mer.

Julmarknad på Naturum Getterön 24 november

Ge bort miljövänliga klappar i år! På naturums julmarknad hittar du hantverk, design, konst samt mat och dryck från lokala producenter, konstnärer och konsthantverkare. Njut av den vackra vinternaturen vid naturum, skåda fåglar i vassen och ta en god julfika i kaféet. Läs mer.

Julmarknad och poängpromenad på Södra Näs 24 november

På Södra Näs hålles en julmarknad med hantverksprodukter samt poängpromenad för både vuxna och barn. Under promenaden serveras glögg och i den gamla stugan finns kaffeservering. Läs mer.

Julmarknad på Grimetons bygdegård 30 november

Traditionell julmarknad i Grimetons Bygdegård. Kom och njut av julstämning - här finns allt som hör en julmarknad till. Tomten har lovat vara på plats för att träffa alla barnen. Läs mer.

Julmarknad på Equmeniakyrkan 30 november

I Equmeniakyrkan hålls julmarknad med levande musik.Ta en fika, gissa och vinna en julskinka eller julgran. Värm dig vid elden och ta in julstämningen.
Läs mer.

Julmarknad på Torna gård 30 november

Julmarknaden på Torna Gård går i år av stapeln för 23 året i rad! En traditionell julmarknad på där du hittar hantverk, god julfika och barnen får chansen att träffa självaste tomten som bor på gården. Ta med familjen för en härlig familjeupplevelse. Läs mer.

Julmarknad på Varbergs Fästning 1 december

Varbergs Fästning håller julmarknad på första advent. I värmen på museet möter du lokala och regionala producenter. Traditionell julmarknad med juldelikatesser, hantverk och annat smått och gott. Blir du trött i fötterna kan du vila i Kafé Längan och njuta en god fika framför den tända brasan. Läs mer.

Julmarknad på Warberg Tomat 7 december

Växthusodling med gårdsbutik och eget surdegsbageri. Det kommer serveras smakprover från den egna butiken och bageriet. Cirka tjugo utställare kommer att finnas med på julmarknaden. Läs mer.

Julmarknad på Tofta Konstgalleri 7 & 8 december

Besök Tofta Konstgalleris julmarknad - en traditionell julmarknad som går i hantverkets tecken. Här finns egenhändigt gjorda produkter vilket betyder många julklappstips för den som vill hitta något som är tillverkat med hjärta och omtanke. Cafèt är öppet och på första våningen kommer det spelas levande musik, självklart blir det de traditionella julsångerna. Läs mer.

Julmarknad på Läjet 7 december

På Jul på Läjet på Joels Brygga kan ni köpa era julklappar både som hantverk, mat och dryck. Gå en historievandring med Peter Börjesson, se den härliga luciakören, musikunderhållning, träffa tomten med mera. Läs mer.

Hantverksmarknad i juletid 15 december

På denna gammaldags julmarknad finns något för alla som längtar efter julen. I marknadsvimlet hörs de klassiska julsångerna, doften av varm glögg sprider sig och i den frostnupna Himledalen syns spåren av tomten. Julmarknaden bjuder på genuint hantverk i gemytlig miljö. Det finns något för både gom och öga. Läs mer.

Senast ändrad: 2019-11-21