Choose language
Other:
Närbild ansikte, kvinna med långt hår.

Sarah Dawn Finer - Winter Songs - Arena Varberg

Sarah Dawn Finer åker ut på vägarna i år igen. Denna gång med turnén ”Winter Songs”.

Sarah Dawn Finers vinterkonserter har i flera år varit stora publik- och kritikerfavoriter, men som på grund av sjukdom ställdes in 2016. I fjol gjorde succén comeback med enbart sex exklusiva spelningar, som alla blev utsålda. GP skrev bland annat ”Få artister bottnar på samma sätt som Sarah Dawn Finer gör i de känslor hon sjunger om, det finns alltid något mer därunder den sköna rösten och den klockrena fraseringen” och delade ut 4 i betyg.

Nu är det klart att Sarah åker ut på vägarna i år igen, den här gången blir det en omfattande turné med ”Winter Songs”. Kvällen är fylld av originalmusik men även tolkningar varvat med berättelser från Sarahs egna, personliga upplevelser genom åren. De flesta låtar som framförs är hämtade från hennes två klassiska vinterskivor “Vinterland” och “Winterland”. Med sig har hon Sveriges mest meriterade musiker; Jesper Nordenström (keyboard), Per Lindvall (trummor), Lovisa Samuelsson (keys, kör), Ola Gustafsson (gitarr) och Fredrik Jonsson (bas).

Konserten sker i samarbete mellan Majas vid Havet och Arena Varberg. Ingen åldersgräns. Garderobsavgiften ingår i förköpspriset. Det finns två barer med försäljning av drycker i arenan och det finns en mingeltallrik som endast går att boka i förväg på Tickster.com.

Rullstolsburna gäster bokar biljett via Majas 0340-14151. Även ledsagare behöver biljett och det finns 8 platser reserverade på balkongen. Det finns dessvärre inga platser på parkett på grund av Räddningstjänstens regler rörande brandsäkerhet och utrymning.

Plats, ort och tid

Arena Varberg

Fredag 29 november 2019 kl 19.30-22.30

Arena Varberg
Kattegattsvägen 26
432 50 Varberg
Hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Telefonnummer 0340-69 02 00
E-post info@arenavarberg.se

Senast ändrad: 2019-10-15