Dölj meddelandet
Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och visa omtanke. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19 .
Läs mer
Choose language
Other:

Hallifornia 2020

Varberg välkomnar årets anpassade Hallifornia

Hallifornias arrangörer och Varbergs kommun gör omställning till en konstform! Nu utvecklas ett anpassat koncept för sommarens efterlängtade höjdpunkt som får Varberg att sjuda av nice vibes.Hallifornia som idé är större än den tredagarsfestival som tidigare varit formen.Årets Halliforna - Summer Arising - blir ett paraplykoncept utspritt längs med hela strandpromenaden, från fästningen till Subbe fyr, under några veckor i juli. Med filosofin att fysisk distans inte är detsamma som social distans, ställer arrangörerna om till anpassade installationer och mindre event.

Förändringar i pandemins kölvatten

Nordic Surfers säkerställer, utifrån checklistor för säkerhetsrutiner, att Hallifornias deltagare och personal följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Givetvis krävs också ett personligt ansvar hos både medarbetare och besökare. Event som kostar för besökaren har begränsat antal platser, och gratis event upplöses om fler än femtio personer samlas.

För de som inte kan resa till Varberg delas Hallifornias godbitar på sociala medier. Det finns också tillgång till utrustning för den som vill prova kustrelaterade aktiviteter och naturupplevelser på egen hand.

Programpunkter och innehåll fördelas ut på olika platser i Varberg som minievent. Information om årets utbud uppdateras löpande på www.hallifornia.selänk till annan webbplats

Efterlängtat av barn och ungdomar

Hallifornia 2020 – Summer Arising vänder sig till en bred publik och attraherar många yngre i Varberg med omnejd. I kommunens dialog med barn- och ungdomsgrupper under våren framkom att Hallifornia är en viktig händelse för just denna målgrupp. Delaktighet erbjuds för ungdomar som vill ingå i Hallifornia Vibe Patrol. Dessa kan rulla på longboard eller cykel längs strandpromenaden och hjälpa till att sprida god stämning.

Plats, ort och tid

Varberg

Juli 2020

Senast ändrad: 2020-06-08