Choose language
Other:
  • Start
  • / Evenemang
  • / Varberg för Musikhjälpen - Calle och det fantastiska underhållningsbandet

Varberg för Musikhjälpen - Calle och det fantastiska underhållningsbandet

VARBERG för Musikhjälpen är tillbaka!

Den 13-14 december öppnar Varbergs Stadshotell & Asia spa åter igen upp sina dörrar står som värd för Varberg för Musikhjälpen. Årets tema är Sex är inget vapen. Fokus ligger på sexuellt våld i krig och konflikter. Missa inte detta!

 

Bli företagssponsor och gör skillanda under Varberg för Musikhjälpen

Musikhjälpen är ett årligt återkommande insamlingsevent där kända programledare blir inlåsta i en studio på ett torg i en svensk stad. Syftet är att samla in pengar till ett speciellt tema. Årets stad är Västerås och temat är "Sex är inte ett vapen". I Varberg hålls Varberg för Musikhjälpen där vi, precis som i originalet, samlar in pengar till årets tema. Vad med och gör skillnad med ditt företag!

Årets tema

Sexuellt våld finns i krig och konflikter världen över. Människor i alla åldrar utsätts för våldtäkter, sexuell tortyr och tvingas in i prostitution och tvångsäktenskap. Överlevare lämnas med livslånga skador, trauman och stigman - medan många förövare går ostraffade. Läs mer om årets tema här.länk till annan webbplats

Frilvilliga, företag och kommunen går ihop

Genom initiativtagaren Calle Karlsson och Fantastiska Underhållningsbandet tillsammans med Antons Musik, Hallands Nyheter, ICA Kvantum, Medborgarskolan, Vertiseit, Företagarna, NW Event, Varbergs kommun,
Hire Sound, Treativ, Campus Company, Stoner Hill, FSK och Varbergs Stadshotell & Asia Spa, anordnas en insamling i Varberg till förmån för Musikhjälpen.

För att efterlikna originalet så mycket som möjligt kommer vi att skapa en ”glasbur” i en del av verandan på Varbergs Stadshotell & Asia Spa med utsikt mot Varbergs torg. Där kommer några av Varbergs lokala kändisar att låsas in under 33 timmar och få besök av en mängd olika artister.

Bli sponsor - gör skillnad

Vill du som företag vara med och göra skillnad? Var med i kampen för att stoppa användandet av sex som ett vapen! Skänk pengar och så får du också synas, under och Varberg för Musikhjälpen. Varberg för Musikhjälpen erbjuder fem olika sponsorpaket. Alla pengar går oavkortat till Musikhjälpens insamling - Sex är inte ett vapen. Här nedan kan de läsa om de olika sponsorpaketen.

Plats, ort och tid

Varbergs Stadshotell & Asia

Fredag 13 - lördag 14 december 2019

Varbergs Stadshotell & Asia
Kungsgatan 24
432 41 Varberg
Hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Senast ändrad: 2019-12-06