Den stora ensamheten

En stark monolog som inte lämnar någon oberörd, skriven av Johan Friberg

I denna nyskrivna monolog vandrar en man runt på gator och torg och försöker förhålla sig till verkligheten han ser med hemlösa, tidningsförsäljare, gatuartister och personer som tigger. Hur ska han förstå och bemöta denna verklighet? Hur gör man rätt? Och vems är felet att det ser ut som det gör?

DEN STORA ENSAMHETEN är en sorgesång över ett land, en idé, en gemenskap som inte längre finns. En berättelse om en man som försöker förstå och göra något… men där rädslan anar en bomb i varje väska och ser en potentiell terrorist i varje blick. DEN STORA ENSAMHETEN är en berättelse om Sverige idag.

I Teater Hallands föreställning med Petter Heldt i titelrollen, varvas texten med musik ur den klassiska svenska vis-skatten. Tilltalet är personligt och spelet nära publiken.

INFO
DATUM: 5 mars
TID: 19:00
ARENA: Teater Halland, Varberg
PRIS: 150 kr. Scenpassmedlem: 100 kr. Ung medlem 65 kr
ÖVRIG INFO: Teatercaféet är öppet från 18.00. Föreställningslängd 1,15-1.30 min. ÅRSMÖTE KL 17.00 - GER FRI ENTRÉ Är du medlem i vår förening och vill komma på årsmötet samt få en fribiljett denna kväll anmäler du dig till kansliet senast den 24 feb. Tel.nr. 0340-80920 el mail: varbergs.tf@seaside.se
ARRANGÖR: Varbergs Riksteaterförening

BILJETTER

Sidan uppdaterad 2017-02-01


Sånger från en inställd skilsmässa

Sånger från en inställd skilsmässa

Sanna Bråding, För mycket av allt

Sanna Bråding, För mycket av allt

”Sanna Bråding – För mycket av allt” på turné

Landet Inuti

Landet Inuti

Landet Inuti är platsen du för alltid kommer att sakna när du inte längre är där.